Hoe ziet de Square Mountain Rally dag eruit?

‘S-ochtends verzamelen we ons bij de hoofdsponsor van dit evenement
SenS Tuning te Haaksbergen.
Onder het genot van een kop koffie met wat lekkers worden de onderlinge contacten weer gelegd. Dit is een gezellig samen zijn, rond het thema de klassieker.
Wat later als de tourboekjes worden uitgegeven, wensen we iedereen een goede rally. De dagtellers worden voor vertrek op nul gesteld. De tripmasters worden ingesteld en de rallytripmeter app worden indien nog niet op de smartphone aanwezig gedownload.
Dan wordt er gestart en ronken de motoren om de beurt vertrekt er een auto welke wordt uitgezwaaid door de menigte welke staan opgesteld langs de kant bij het vertrekpunt. Zoals al eerder genoemd wordt het uitzicht langs de leuke laantjes en pittoreske plekjes vanuit de deelnemende auto’s bekeken. Af en toe wordt er door een deelnemer gestopt voor een kop koffie, of voor een glaasje drinken op een terras..
Midden op de middag komt men terug in Haaksbergen. Bij De finish locatie zijn de voorbereidingen voor het eten in gang gezet. De bar is klaar gemaakt voor de terugkomst van de gasten. Even later worden de glazen vol geschonken. De gasten zoeken elkaar op. Onder het geluid van de klinkende glazen, proosten de rally vrienden en praten verder over de rally en hun klassiekers. De sfeer en gezelligheid neemt toe als steeds meer gasten binnen druppelen.
De bakgeuren van het Live CookKing plein worden opgesnoven zodat de lust om zo te gaan eten gaat toenemen.
Weinig later wordt er aan de tafels gesmuld van het heerlijk bereide eten. Aan het begin van de avond gaan de eersten met een goed gevoel huiswaarts.
De volgende dag wordt de site www. Squarmountainrally.nl druk bezocht om te kijken naar de filmpjes en foto’s van het geslaagde evenement.