Partners Square Mountain Rally

Om een dergelijke dag te kunnen organiseren is er medewerking nodig van vrijwilligers en sponsoren. Zo is er een duidelijk start en finish nodig, posten onderweg en bijv. een terrein waar behendigheidsproeven gedaan kunnen worden. Om dit alles mogelijk te maken kan SMR gelukkig terugvallen op een aantal sponsoren

KAPPERSGROOTHANDEL VAN RIJN IN HENGELO.
IN DE 65 JAAR DAT WIJ BESTAAN HEBBEN WIJ ONS ONTWIKKELD TOT DE GROOTSTE REGIONALE KAPPERSGROOTHANDEL VAN OOST NEDERLAND.  MAAR OOK VOOR DE REST VAN HET LAND BIEDEN WIJ ONZE KAPPERSPRODUCTEN EN SERVICE AAN. ONZE KAPPERSHANDEL VERSTUURD NAMELIJK DE PRODUCTEN DOOR HET GEHELE LAND. HEEFT U VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN? WIJ ADVISEREN U GRAAG OVER ONZE PRODUCTEN. STUURT U GERUST EEN WHATSAPP, E-MAIL OF NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP.

BWH KOERIERS IN HAAKSBERGEN.
BWH KOERIERS IS GESPECIALISEERD IN 24/7 SPOEDTRANSPORTEN. BINNEN DE REGIO STAAN WIJ DIRECT TOT UW BESCHIKKING OM DE ZENDING AF TE HALEN. MET ONZE ERVAREN MEDEWERKERS EN BETROUWBARE WAGENPARK LEVEREN WE IEDERE OPDRACHT NETJES AF. WIJ ZIJN 24 UUR PER DAG BESCHIKBAAR VOOR UW OPDRACHT. U KUNT ONS ALTIJD BEREIKEN VIA DE TELEFOON. UW TIJDSGEBONDEN OPDRACHT KUNNEN WIJ DAAROM OP IEDER MOMENT AANNEMEN EN UITVOEREN. STUURT U GERUST EEN E-MAIL OF NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP.

CUBUSO B.V. IN HAAKSBERGEN.
CUBUSO STAAT VOOR CUSTUMIZED BUSINESS SOLUTIONS, EN DAT IS PRECIES WAT WIJ BIEDEN. OPLOSSINGEN OP MAAT VOOR WINKELS, WEBWINKELS EN ALLE ANDERE BEDRIJVEN DIE HUN LOGISTIEK OF EEN DEEL DAARVAN LIEVER AAN ONS OVERLATEN. VAN OPSLAG, OMPAKKEN EN KWALITEITSCONTROLE TOT VERZENDING, RETOURAFHANDELING EN KLANTENSERVICE. EN VAN TIJDELIJKE TOT LANGE TERMIJN. DE WERKWIJZE VAN CUBUSO IS SAMEN TE VATTEN IN SCHAALBAAR & SCHAKELBAAR. SCHAALBAAR: WE MAKEN HET ZO GROOT OF KLEIN ALS NODIG. SCHAKELBAAR: VAN 1 DIENST TOT VOLLEDIG KETEN-AANPAK. STUURT U GERUST EEN E-MAIL OF NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP.

J. BOUWMAN TRANSPORT IN HAAKSBERGEN.
VOOR TRANSPORTEN GROOT OF KLEIN MOET U BIJ J. BOUWMAN TRANSPORT IN HAAKSBERGEN ZIJN. STUURT U GERUST EEN E-MAIL OF NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP.

PLACEPAD DE INNOVATIEVE OPLOSSING VOOR VEILIG SNIJDEN.
DE PLACEPAD GASTRO IS EEN INNOVATIEVE OPLOSSING VOOR KOKS, SLAGERS, TRAITEURS EN ANDERE BEROEPSGROEPEN DIE VOETSELPRODUCTEN SNIJDEN. HET IS EEN SPECIAAL ONTWIKKELDE MAT OF ONDERLEGGER DIE ZORGT VOOR EEN DUBBLE FIXATIE VAN EEN SNIJPLANK OP EEN WERKVLAK. DE PLACEPAD ZUIGT ZICH NIET ALLEEN VAST AAN HET WERKVLAK, MAAR OOK AAN DE SNIJPLANK. EEN ANDERE EIGENSCHAP WAARIN DE PLACEPAD ZICH ONDERSCHEIDT VAN SOORTGELIJKE PRODUCTEN, IS DAT DIT PRODUCT HYGIËNISCH IS IN HET GEBRUIK. IN TEGENSTELLING TOT ANDERE ANTISLIPPRODUCTEN NEEMT HIJ GEEN VOCHT OP EN IS VAATWASMACHINEBESTENDIG. DE PLACEPAD IS GOEDGEKEURD DOOR DE FOOD AND DRUG ADMINISTRTION (FDA). BESTEL NU UW PLACEPAD OM TOE TE PASSEN IN UW BEDRIJF.